Įvykiai Ukrainoje keičia koncertų datas – perkeltas ir „Turisas“ koncertas Vilniuje

Dėl paskutinių dienų įvykių Ukrainoje ir Rusijos agresyvių veiksmų šioje šalyje, kovo 13 d. Vilniaus klube „New York“ turėjęs įvykti grupės „Turisas“ koncertas perkeltas į balandžio mėnesį. Apie tai muzikantai oficialiai pranešė savo svetainėje ir facebook paskyroje. Nauja su koncerto organizatoriais suderinta data yra 2014 m. balandžio 17 d. (ketvirtadienis). Koncerto vieta nesikeičia – klubas „New York“ Vilniuje. Jau įsigyti bilietai į koncertą galios ir naują renginio datą, todėl jie nebus keičiami ir kreiptis į bilietų platintoją nėra jokios būtinybės.

TURISAS_05

„Tik prasidėjus kruviniems įvykiams Kijeve, gavome informaciją iš grupės atstovų, kad jie yra labai susirūpinę dėl situacijos Ukrainoje“, sako koncertą Lietuvoje organizuojančios agentūros „RELAX Live!” vadovas Artūras Mirončikas. „Nagrinėjome įvairius variantus, tikėjomės, kad situacija pasikeis į gerąją pusę. Tačiau vėliau supratome, kad stebuklas neįvyks. Grupė keičia turo maršrutą, atšaukti anksčiau planuoti „Turisas“ koncertai Kijeve ir Minske, o Vilniaus ir Rygos koncertų datos perkeliamos į balandžio mėnesį.“

Tik pakelbus informaciją apie naują renginio datą socialiniuose tinkluose, kai kurie roko muzikos gerbėjai įžvelgė teigiamą šio pasikeitimo aspektą. Kovo mėnuo Lietuvoje kaip niekada gausus roko ir metalo muzikos koncertų. Balandžio mėnesį kol kas didesnių renginių nėra numatyta, todėl toks renginio datos perkėlimas netgi leis melomanams savotiškai „atsipūsti“ ir kitaip susiplanuoti savo išlaidas bilietams, kuriuos į „Turisas“ koncertą platina „Tiketa“ kasos ir internete.

Grupės „Turisas“ singlo „Stand Up And Fight“ vaizdo klipas:

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.