Doomevening, Riga!

2012 m. spalio 5 d. Rygos klube „Melnā Piektdiena“ įvyks antrasis ciklo „Doomevening, Riga!“ renginys, skirtas tamsiajai muzikai ir subkultūrai.

Šįkart organizatoriai ruošia kai ką daugiau nei paprastas koncertas, be grupių pasirodymų scenoje ir gėrimų bare visų atėjusių lauks ir kitokios pramogos tiek pačiame klube, tiek teritorijoje šalia jo.

O kol kas pristatomos grupės:

SOVVAĻNĪKS – etno rokas/metalas. SOVVAĻNĪKS – tai Ingars, talentingas muzikantas ir savo krašto – Latgalės – patriotas. Unikalus reiškinys, kurį šiuo metu sunku įrašyti į kokias nors ribas. Šį vakarą lauks akustinis jo pasirodymas.
http://www.sovvalniks.lv/
http://www.draugiem.lv/sovvalniks

PSILOCYBE LARVAE – melodingas doom metalas. Grupė iš Sankt-Peterburgo grįžta su nauju albumu «The Labyrinth Of Penumbra» (Buil2Kill/Nadir Music)
http://psilocybe-larvae.com/
http://www.reverbnation.com/psilocybelarvae

RELICSEED – energingas thrash metalas. Grupė iš Latvijos, įrašiusi savo antrąjį albumą JAV. Šis pasirodymas Latvijoje vaikinams bus ypatingas, nes didžiąją dalį laiko jie praleidžia turuose užsienyje.
http://relicseed.com/
http://www.draugiem.lv/relicseed

FRAILTY – doom/death metalas, Latvija. Grupė pateiks lėčiausių savo kūrinių, parinktų iš visų albumų, ciklą. Naujausias albumas „Melpomene“ yra sulaukęs titulo „Mėnesio albumas“ tinklalapyje doom-metal.com ir jį galima įsigyti tiek skaitmeniniu pavidalu (http://frailtymetal.bandcamp.com), tiek ir digi-pack tipo disku.
http://www.facebook.com/FrailtyMetalOfficial
http://frailty.lv

ANTAGONIST ZERO – grupė iš Suomijos, savo grojimo stilių įvardijanti kaip „Catatonic metal“ arba doom, death/black ir post metalo mišinys. Netrukus pasirodys jų debiutinis albumas!
http://antagonistzero.com/index.html

Bilietų kainos: 3 LVL (išankstinis);   7LVL (prie durų)

Apie savo dalyvavimą galite pranešti čia:
http://www.facebook.com/events/405148029533842

Papildoma informacija:
http://p3licanwebzine.blogspot.com/
http://www.melnapiektdiena.lv/

Miesto ir šalies svečias organizatoriai gali padėti su nakvyne – tam tereikia laiku atsiųsti informaciją apie dalyvavimą adresu P3licanmosh@gmail.com. Net tautybė, nei lytis neturi reikšmės. Doom!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.