„Turisas“ kasdienybė: virš 40 koncertų turas ir vasara didžiųjų festivalių scenose (video)

Kovo 13 d. Vilniaus klube „New York“ vienintelį koncertą Lietuvoje surengsianti suomių folk metalo grupė „Turisas“ ypatingai pageidaujama svarbiausiuose sunkiosios muzikos festivaliuose. Nepaisant to, kad paskutinę sausio dieną prasidėjo ilgai truksiančios grupės gastrolės Europoje, muzikantai nesiruošia mažinti tempo. Daugiau nei 40 koncertų Europos šalyse metų pradžioje suplanavusi grupė „Turisas“ patvirtino, kad visą vasarą gerbėjus džiugins grodami didžiausių festivalių scenose.

TURISAS_03_live

Pasaulinę šlovę pelnę suomių rokeriai žiemos ir pavasario koncertinių gastrolių „We Ride Together European Tour 2014“ metu koncertuos Švedijoje, Danijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, D.Britanijoje, Belgijoje, Nyderlanduose, Vengrijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, Rusijoje, Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje. Tuo pačiu metu sunkiosios muzikos gerbėjus pasiekia vis gausesnės naujienos apie „Turisas“ planuojamus pasirodymus didžiausiuose sunkiosios vasaros muzikos festivaliuose.

Grupė jau patvirtino, kad birželio pabaigoje gros Suomijoje rengiamame „Nummirock“ festivalyje, kuriame pagrindinėmis žvaigždėmis šiemet bus „W.A.S.P.“ ir „Behemoth“. Taip pat „Turisas“ dalyvaus Prancūzijoje vyksiančiame „Hellfest“, kur kartu su suomiais gros „Iron Maiden“, „Aerosmith“, „Soundgarden“, „Megadeth“, „Slayer“ ir kitos garsios grupės. Liepos pradžioje suomiai kartu su „Black Sabbath“, Alice Cooperiu, Robu Zombie ir daugeliu kitų sunkiosios muzikos atstovų sudrebins „Sweden Rock Festival“ sceną Švedijoje.

„Turisas“ nepamiršo ir kitoje Atlanto pusėje gyvenančių gerbėjų. Specialiai jiems dar šį pavasarį bus surengtas ypatingas gastrolių „Paganfest 2014“ turas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kol kas nėra paskelbtos tikslios koncertų datos ir miestai, tačiau jau žinoma, kad „Turisas“ koncertuos kartu su grupėmis „Korpiklaani“ (Suomija), „Chthonic“ (Taivanas), „Varg“ (Vokietija) ir „Winterhymn“ (JAV).

Vieni žinomiausių pasaulyje folk metalo atstovų „Turisas“ vienintelį koncertą Lietuvoje surengs jau kovo 13 d. Vilniaus klube „New York“. Lietuvos publikos pamėgtas kolektyvas melomanus supažindins su naujausiu studijiniu albumu „Turisas2013”. Bilietus į „Turisas“ koncertą galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose ir internete.

http://youtu.be/Yk5iESM4vgs

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.