SABATON: grupė skyla

Nepaisant gegužės mėn. turinčio pasirodyti albumo („Carolus Rex“) ir netrukus vyksiančio turo po JAV, SABATON paskelbė apie grupės skilimą. Gitaristai Oskar Montelius ir Rikard Sundén, būgnininkas Daniel Mulback ir klavišininkas Daniel Mÿhr palieka grupę. Vokalistas Joakim Bróden ir bosistas Pär Sundström tęs veiklą kaip SABATON. Šis pranešimas, publikuotas grupės Facebook puslapyje su nuoroda į visą istoriją grupės tinklalapyje, labai greitu metu „nulaužė“ serverį. O paskelbta buvo štai kas:

„Sukurti grupę, kai tau 18 – paprasta, išlaikyti ją kartu 12 metų – daug sudėtingiau, ir galiausiai priėjome kryžkelę, kurioje mūsų keliai skiriasi. Pär Sundström ir Joakim Brodén tęs savo kovą ant scenos, nešdami SABATON vėliavą link tolesnių pergalių. Mes visuomet liksime susiję ryšiais, kurie buvo kuriami daugiau nei 12 metų trukusios draugystės ir turų metu, linkime vieni kitiems ilgo ir turtingo gyvenimo tiek asmeniniame fronte, tiek įvairiuose projektuose ir muzikinėje karjeroje.“

Vokalistas Joakim Broden paskelbė ir naująją sudėtį. Prie jo ir bosisto Pär Sundström prisijungs gitaristai Chris Rörland ir Thobbe Englund bei būgnininkas Robban Bäck. Klavišininko paieškos tęsiamos.

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.