Vengrų sunkiosios muzikos pasididžiavimas „Ektomorf“ pirmą kartą koncertuos Lietuvoje

2024 m. pavasaris prasidės trankiai! Vengrijos metalo legenda „Ektomorf“ skelbia naują turą „Vivid Black over Europe“, kurio pradžioje – pirmą pavasario dieną, kovo 1-ąją – kartu su keliomis kitomis grupėmis koncertuos Vilniaus klube „Vakaris“. Po įspūdingos kol kas paskutinio albumo „Reborn“ (2021) sėkmės grupė pergalingai sugrįžta ir ruošiasi naujam veiklos etapui, žyminčiam jų kūrybinės veiklos 30-metį, bei žada gerbėjams nepamirštamą koncertinę patirtį.

Charizmatiškojo lyderio Zoltano Farkašo vedama „Ektomorf“ tęsia įspūdingą kelionę metalinėje scenoje – nuo kuklios pradžios gimtojoje Vengrijoje iki tarptautinio pripažinimo ir pasaulinės šlovės. Grupė sukūrė unikalų modernaus metalo, thrash, hardcore ir tradicinės romų muzikos derinį, žavintį publiką ne tik skambančia muzika, bet ir legendiniais, daug energijos suteikiančiais sceniniais pasirodymais. Turas „Vivid Black over Europe“ neabejotinai sukurs dar vieną „Ektomorf“ sėkmės istorijos skyrių ir įkaitins metalo gerbėjus visame žemyne. Nuo intymių nedidelių klubų iki talpių erdvių – grupė „Ektomorf“ koncertuose visada įrodo, kad aistra muzikai niekada nesiliauja. Būkite unikalios koncertinės patirties dalimi!

Naujausias jau įrašytas, bet dar neišleistas „Ektomorf“ studijinis darbas „Vivid Black“ – tai muzikinis manifestas, gimęs tamsiais pandemijos laikais, kuomet mes visi kovojome su „Covid-19“ sukeltomis problemomis. Kurdamas jį grupės ilgametis frontmenas Zoltanas Farkašas įkvėpimo sėmėsi iš niūrios tų dienų kasdienybės, todėl albumas persmelktas asmeninių iššūkių, neapykantos ir pykčio. Jame nėra vietos cukraus pudrai – vietoje jos „Vivid Black“ siūlo nefiltruotą žvilgsnį į giliausius mūsų emocijų užkaborius.

Albumo kūrimo greitis yra kvapą gniaužiantis: vos per tris savaites Z. Farkašas sukūrė darbą, kuris yra nepaprastai gilus ir intensyvus. Albumas „Vivid Black“ žymi reikšmingą lūžio tašką: „Ektomorf“ karjera grįžta prie savo šaknų ir tuo pačiu pristato visiškai naujus elementus, įskaitant švaraus vokalo pasažus ir modernaus šiuolaikinio metalo skambesį.

Koncertinis turas „Vivid Black over Europe“ – tai emocinga kelionė, kurioje iš arti galėsite patirti neapdorotą ir sąžiningą „Ektomorf“ muzikos esmę. Grupės kūrybos misija – kovoti su  tamsa ir lydėti mus visus į emocijų pakraščius. Tai turas, kuris privalo būti išgirstas ir patirtas!

Organizatorius: DIE HARD agency

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.