Populiariausios grupės „Kiss“ dainos pavasarį skambės Lietuvoje

2024 m. balandžio mėnesį jau visi bus pamiršę Šv. Valentino dieną, tačiau bučinių Lietuvoje tikrai netruks: pirmą kartą mūsų šalyje koncertuos „KISS Forever Band” – populiariausia Europoje grupės „Kiss” dainas atliekanti tribute grupė. Ta proga pas mus įvyks net du jų koncertai – balandžio 18 d. Vilniaus klube „Vakaris” ir balandžio 19 d. Kauno „Oazėje”.

2012 m. sausį grupė laimėjo oficialų titulą „Nr.1 European KISS tribute band“, nes buvo vienintelė grupė iš Europos Las Vegase (JAV) vykusiame 4 grupių finale, kurį organizavo kompanija „KISS Monster Mini Golf“. Daugiau nei 200 grupių iš viso pasaulio siekė patekti į šį finalą, tačiau tik keturios laimėjo galimybę skristi į Las Vegasą, kur „KISS Forever Band” pasirodė kartu su dviem JAV ir viena Australijos „Kiss” tribute grupėmis.

„KISS Forever Band” koncertinė programa apima dainas nuo ankstyvosios „Kiss” kūrybos iki šių dienų. Jų klausytojai be jokių abejonių kiekviename koncerte ne tik išgirsta didžiausius hitus, kaip „I Was Made For Lovin’ You”, „Rock and Roll All Nite”, „Crazy Nights”, „Detroit Rock City”, „Lick It Up” ar „Deuce”, bet ir atranda tokius muzikinius perliukus, kaip „Beth“, „War Machine“, „Hard Times“, „Parasite“ ir kt.

Grupė „KISS Forever Band” susikūrė 1995 m., kuomet jos nariai norėjo retkarčiais susibėgti ir pagroti savo mėgstamos legendinės grupės „Kiss” dainas. Gandas apie juos ėmė sklisti sparčiai, grupė kasmet ėmė gauti vis daugiau kvietimų koncertuoti, o lūžis įvyko 1998 m., kuomet jie surengė pirmą turą Vokietijoje. Jų koncertų kiekis staiga pakito nuo kelių iki 70-80 pasirodymų per metus, o koncertų geografija apėmė visą Europą, įskaitant Austriją, Šveicariją, Jungtinę Karalystę, Nyderlandus, Italiją, Ispaniją, Švediją, Suomiją, neaplenkiant ir didžiausių Maltos, Čekijos, Ukrainos ir Portugalijos festivalių, taip pat koncertų klubuose bei arenose.

„KISS Forever Band” jau yra surengusi daugiau nei 1400 pasirodymų 28 skirtingose šalyse ir nesiruošia sustoti. Šiemet gastrolių „50 years of KISS tour 2024” metu kolektyvas planuoja pirmą kartą aplankyti ne tik Kiprą, Tenerifės salą, Norvegiją, bet ir visas tris Baltijos šalis.

Švęskime karščiausią rokenrolo grupę pasaulyje kartu!

DIE HARD agency www.facebook.com/diehardagency

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.