Vilnius – 03/22/24 – Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) – David Ellefson (koncertas)

Kas
David Ellefson (koncertas)
When
Penktadienis, 22 kovo, 2024
19:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) (map)
Pamėnkalnio 7
Vilnius, Lietuva
Other Info


2024 m. pavasarį Lietuvos melomanus nudžiugins dar vienas garsus vardas: „Grammy“ apdovanojimą pelnęs bosistas ir vienas iš grupės „Megadeth“ įkūrėjų Davidas Ellefsonas pristatys savo pirmą koncertinį solo turą „Bass Warrior Tour 2024“. Išskirtinius Europos miestus jis apdovanos žaviu ir prabangiu sunkiosios muzikos vakaru, papildytu giliais pjūviais ir įžvalgiais pasakojimais iš jo garsios karjeros. Ši muzikinė kelionė apims jo kaip „Megadeth“ įkūrėjo vaidmenį, solo projekto „Ellefson“ medžiagą bei „Black Sabbath“, „Motörhead“ ir kitą roko bei metalo klasiką. Vienintelis koncertas Lietuvoje įvyks 2024 m. kovo 22 d. (penktadienį) Vilniaus klube „Vakaris“.

Davidas Ellefsonas nuėjo ilgą kelią nuo kuklios vaikystės Minesotos kaime JAV iki pasaulio scenų užkariavimo kaip thrash metalo titanų „Megadeth“ narys. Jis yra pripažintas ir gerbiamas už savo unikalų, atkaklų ir dinamišką grojimo stilių ir nepaliaujamą atsidavimą savo muzikiniam amatui. Per ilgą karjerą muzikantas išaudė didžiulį profesionalų daugiaplanį muzikinį gobeleną kaip boso gitaristas, dainų autorius, įrašų prodiuseris ir pedagogas. Kaip „Megadeth“ narys, D. Ellefsonas buvo nominuotas dešimčiai „Grammy“ apdovanojimų, kartu sukūrė bei išleido daugybę auksinių bei platininių įrašų ir daugiau nei 3 dešimtmečius gastroliavo po visą pasaulį.

Be „Megadeth“ Davidas savo grojimo ir kūrybinius įgūdžius panaudojo keliems garsiems ir pasaulyje pripažintiems įrašų ir gastrolių projektams, įskaitant „Soulfly“, „F5“, „Temple of Brutality“, „Altitudes and Attitude“ (su Franku Bello iš „Anthrax“) ir „Metal Allegiance“, kartu su dainų autoriumi ir bosistu Marko Menghi suburtai super-grupei, kurioje groja būgnininkas Mike’as Portnoy („Dream Theater“) ir gitaristas Alexas Skolnickas („Testament“).

Davidas Ellefsonas turi verslo rinkodaros bakalauro laipsnį ir toliau skaito paskaitas įvairiomis su muzika ir verslu susijusiomis temomis, taip pat yra pasinėręs į kitus ne tik su muzika susijusius verslo projektus: jis yra ne tik įrašų kompanijos „EMP Label Group“ prezidentas, bet valdo ir savo kavos prekės ženklą „Ellefson Coffee Co“.

Prieš koncertinį turą „Bass Warrior Tour 2024“ muzikantas entuziastingai pareiškė: „Savo sceninį kelią įvardinu kaip muzikinio kario karjerą, kurią visada lydi bosinė gitara. Nekantriai laukiu, kada šios dainos sugrįš į sceną, dalinsiuosi introspektyviais ir linksmais pasakojimais apie jų kūrimą. Jūsų laukia linksmas ir laukinis pasivažinėjimas kalneliais su daug žemų natų ir aukštais statymais!“

Šiame ture D. Ellefsoną lydės ilgametis jo draugas ir kolega, gitaristas ir muzikinis direktorius Andy Martongelli, visada buvęs šalia Davido jo soliniuose projektuose kaip „Ellefson-Soto“ (su garsiu vokalistu Jeff Scott Soto) ir grojęs grupės „Altitudes and Attitude“ gastrolėse po Europą.

Organizatorius: DIE HARD agency

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.