Vilnius – 10/15/15 – Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) – WANDA JOHNSON & BAND (koncertas)

Kas
WANDA JOHNSON & BAND (koncertas)
When
Ketvirtadienis, 15 spalio, 2015
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Pramogų salė „Vakaris Vilnius“ („Pramogų bankas“, 3 aukštas) (map)
Pamėnkalnio 7
Vilnius, Lietuva
Other Info
Rudenį savo mėgstamos muzikos koncertais galės pasidžiaugti ir ritmenbliuzo bei soul muzikos mėgėjai. Į Lietuvą pirmą kartą atvyksta žymi Pietų Karolinos (JAV) dainininkė Wanda Johnson, kuri su ją lydinčių muzikantų grupe mūsų šalyje surengs net tris koncertus: spalio 15 d. pramogų salėje “Vakaris” Vilniuje, spalio 16 d. pramogų salėje „Renginių Oazė“ Kaune ir spalio 17 d. klube „Ramybė“ Palangoje.
Bilietus į visus tris Wandos Johnson ir jos grupės koncertus jau galima įsigyti visose „Bilietai LT“ kasose ir internete.
Wanda Johnson vadinama Pietų Karolinos (JAV) bliuzo ir soul muzikos dama. Tačiau jos muzikoje taipogi girdime nemažai gospelo bei southern muzikos sąskambių. Ji yra dainininkė iš prigimties, todėl anksti pradėjo profesionalią muzikinę karjerą. Ši kerinčio balso juodaodė atlikėja gimė 1963 metais didelėje, net 9 dukteris turinčioje fermerių šeimoje. Į muzikos olimpą Wanda Johnson pradėjo kopti 1995-aisiais ir nuo to laiko tapo žinoma ne tik gimtojoje Amerikoje, bet sulaukė ir tarptautinio pasisekimo. Galima sakyti, kad dainininkė visą gyvenimą praleido su muzika. Sodrus ir įtaigus Wandos Johnson balsas puikiai dera su jos pačios kuriamomis dainomis. Tai ne kartą galėjo įvertinti daugelio bliuzo muzikos festivalių klausytojai, kurių tarpe – “Chicago Blues Festival“ ir “Poconos Blues Festival“ (JAV), „Eutin Blues Fest“ (Vokietija) ir „Cognac Blues Festival“ (Prancūzija). O taip pat ir audio melomanai, kurių paslaugoms – keturi Wandos Johnson albumai: "Call Me Miss Wanda", "Natural Resource", "Hold What You Got" ir naujausias “Things Change”.
Wandos Johnson sėkmės formulė yra betarpiškas, nuoširdus ir šiltas bendravimas su žiūrovais gyvuose pasirodymuose, kurių metu ji sumaniai išnaudoja ir savo išskirtines pozicijas scenoje. Be to, ji užsitarnavo populiarumo dėl dainavimo aistros ir savitos kūrybos. Per 20 muzikinės veiklos metų W. Johnson surengė daug koncertinių gastrolių Italijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Kinijoje ir kitose šalyse. Pagaliau atėjo eilė ir Lietuvai - šį rudenį mūsų šalyje ši atlikėja surengs net tris koncertus.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.