Vilniuje praėjusius Naujuosius sutikęs „Sepultura“ vokalistas po mėnesio grįžta

Šį penktadienį pasaulyje pristatomas naujas brazilų thrash metal grupės „Sepultura“ albumas, o dar po mėnesio – vasario 13-ąją karštieji brazilai atvyksta į Vilnių: „Siemens“ arenoje „Sepultura“ surengs išskirtinį koncertą. Jo ypač laukia grupės vokalistas Derrick‘as Green‘as, pernai sausio 1-ąją incognito viešėjęs mūsų sostinėje ir čia gerai pasilinksminęs su humoristu Justinu Jankevičiumi.

Derrick Green 3

Legendinės grupės „Sepultura“ darbas – naujas dešimties kūrinių albumas „Machine Messiah“, kurį išleido kompanija „Nuclear Blast“. „Mūsų albumą įkvėpė šių laikų visuomenės robotizacija, – sako „Sepultura“. – Mesijas, kuris grįš, bus robotas arba humanoidas, arba bio-mechaninis gelbėtojas.“

Vasario 13-ąją „Sepultura“ savo naujausią albumą atsiveš ir į Lietuvą: jie dalyvaus žiemos festivalyje „Roko naktys: Winter“ didžiausioje Vilniaus arenoje, kuris sunkiosios muzikos mylėtojams neabejotinai pratęs žiemos šventes, nes tą vakarą gros ir vokiečiai „Kreator“, belgai „Aborted“ bei švedai „Soilwork“.

Įspūdingas, dvimetrinis „Sepultura“ vokalistas D. Green‘as sugrįžimo į Vilnių labai laukia, nes čia puikiai praleido laiką 2016-ųjų sausio 1-ąją. Sklando gandų, kad tuometinis jo atvykimas į Lietuvą buvo susijęs su moterimi, tačiau greta slapto pasimatymo Derrick‘as spėjo ir miesto barus apeiti, viename jų atsitiktinai susidūrė su „Roko naktų“ organizatoriais, kuriuos jau pažinojo iš ankstesnių koncertų mūsų šalyje. O vėliau vakaras jį suvedė su humoristu Justinu Jankevičiumi ir ta pažintis išaugo į gerų juokelių maratoną, nuo kurio aplinkiniams įsiskaudo žandikauliai.

„Tai buvo penkios valandos nenutrūkstamo juoko ir kvailiojimo. Derrick‘as pats – žiauriai linksmas vyras, savo aštriu humoru jis nenusileido J. Jankevičiui“, – pasakojo koncerto rengėjai.

„Labai gerai prisimenu tą beprotišką vakarą. Mes tiek linksminomės… Linkėjimai Justinui! Jis – kietas vaikinas. Tikiuosi, vasario 13-ąją po koncerto pratęsime mūsų vakarėlį, – šypsosi pasaulinio garso vokalistas. – Kadangi atskrisime kiek anksčiau, noriu savo grupę nusivesti į senamiestį, parodyti jiems šitą nuostabų Europos miestą, kuriame puikūs restoranai, geri žmonės, geras vynas. Pats dar norėčiau patyrinėti Vilnių, geriau jį pažinti. Praėjusį kartą išsivežiau puikius įspūdžius, laikas juos pagyvinti.“

Žiemos festivalio „Roko naktys: Winter“ bilietus platina „Tiketa“. Sausio 17-ąją bilietai brangs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.