Vilnius – 04/29/17 – Compensa koncertų salė – VILNIUS SPRING ROCK (koncertas)

Kas
VILNIUS SPRING ROCK (koncertas)
When
Šeštadienis, 29 balandžio, 2017
19:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Compensa koncertų salė (map)
Kernavės g. 84
Vilnius
Other Info
Balandžio 29 d. Vilniuje Compensa koncertų salėje, pirmą kartą Lietuvoje vyks tarptautinis 3-etninių šalių Lietuvos, Baltarusijos ir Ukrainos atlikėjų, roko muzikos koncertas. Simboliška tai, kad UAB „Devynios mylios“ koncerto programa sudarė Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų, bei etninių tautų pagrindu. Koncerto pavadinimas - „Vilnius Rock Spring“ .

Pagrindinė koncerto idėja – sustiprinti visapusiškus ryšius ir draugystę tarp Lietuvos, Ukrainos ir Baltarusijos, prisimenant ir išskiriant LDK istorinį laikotarpį, kaip vieną didžiausių tūkstantmečio galimybių šioms valstybėms būti bene stipriausiomis pasaulyje ir daugiau nei 300 metų, sergėti tiltą tarp Europos ir Azijos, neleidžiant nei vienai pusei diktuoti savų tiesų ar primetinėti savus papročius kitiems, to nenorintiems. Tai ir buvo LDK esmė!

Koncertas bus savitas, išsiskirs patriotine dvasia, tautiniais motyvais, jame skambės trys skirtingo, bet ir kartu panašaus muzikos žanro atlikėjų kolektyvai. Šis, folk - rokas yra neagresyvus, kaip įprasta jis eis iš kiekvienos Tautos širdies gelmių. Renginio metu netruks tautinės atributikos, prie įėjimo į koncertą žiūrovai bus vaišinami kareiviška koše. O koncerto partneriai iš baikerių klubų pavežios galingais plieno žirgais.

« Back to the calendar

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.