Vilnius – 10/14/17 – Rock River Club – TWELVE FOOT NINJA (koncertas)

Kas
TWELVE FOOT NINJA (koncertas)
When
Šeštadienis, 14 spalio, 2017
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Rock River Club (map)
Upės g. 9
Vilnius, Lietuva
Other Info
Iš Melburno (Australija) kilusi grupė „Twelve Foot Ninja“ savo kūryboje sėkmingai derina modernaus ir progresyvaus roko skambesį su djent ir funk muzika.

Penkių žmonių komanda susibūrė 2008 metais ir nuo pat pradžių iki šiol išliko tos pačios sudėties: Kin Etik – vokalas, Stevic Mackay – gitara, Rohan Hayes – gitara, Damon McKinnon – boso gitara ir Shane „Russ“ Russell – mušamieji. Po dviejų EP formato albumų, pasirodžiusių per pirmuosius tris gyvavimo metus, 2012 metais grupė išleido debiutinį pilną albumą „Silent Machine“, kurio įrašai sukėlė didžiulį susidomėjimą youtube erdvėje ir susilaukė palankių melomanų bei muzikos kritikų įvertinimų.

2014 metais „Twelve Foot Ninja“ laimėjo prestižinį „Golden Gods Award“ apdovanojimą kaip „best new talent“ ir pasiekė „crowdfunding“ principu muzikiniam vaizdo klipui surinktų lėšų pasaulio rekordą. Tuomet šio australų kolektyvo populiarumas, net be kurios nors garsios įrašų kompanijos postūmio, ėmė sparčiai augti – jie leidosi į koncertinius turus su žymiomis grupėmis, buvo kviečiami į daugelį JAV festivalių, galiausiai 2014 metais debiutinis albumas buvo išleistas ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

2016–aisiais pasirodė antrasis ir kol kas paskutinis „Twelve Foot Ninja“ studijinis darbas „Outlier“. Jis pasiekė 6 vietą geriausių Australijos albumų (ARIA) sąraše. 2017 metais „Twelve Foot Ninja“ pirmą kartą pradėjo koncertines gastroles Europoje kaip pagrindinė grupė. Bilietai į daugelį grupės koncertų D. Britanijoje buvo išparduoti, nebeliko jų ir į kai kuriuos grupės pasirodymus Olandijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Čekijoje, Ispanijoje, Italijoje, kas rodo nemažėjantį susidomėjimą šiais australais. Spalio 14 dieną, šeštadienį, „Twelve Foot Ninja“ gerbėjai pirmą kartą turės progą pamatyti grupę scenoje ir Lietuvoje, vieninteliame koncerte roko klube „Rock River Club“ Vilniuje.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.