Riga – 08/14/21 – Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs – Festivāls LAIVĀ. Dagamba un Skyforger

Kas
Festivāls LAIVĀ. Dagamba un Skyforger
When
Šeštadienis, 14 rugpjūčio, 2021
17:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs (map)
Brivdabas iela 21
Riga, Latvia
Other Info
ESTIVALIS LAIVU ⛵️ RUGPJŪČIO 14 D.
Taip pat šiais metais kviečiame jus visus į vienintelį Baltijos šalyse tarpžanrinį festivalį BOAT, kuris antrus metus iš eilės vyks ant Juglos ežero ir Latvijos etnografinio muziejaus po atviru dangumi krante!

Šiemet labiausiai pagarsins legendinę Latvijos folkloro metalo ir visame pasaulyje žinomą grupę „Skyforger“ bei grupę „DAGAMBA“, kurios nariai yra ne tik festivalio „Laiva“ organizatoriai, bet ir švenčia grupės dešimtmetį. menininkų šiais metais.
Be to, artėjant renginiui, menininkų skaičius bus padidintas.

⛵️ Lankytojai į šventę kviečiami laiveliais, motorinėmis valtimis (su lifto varikliu), SUP lentomis ar katamaranais, taip pat viešuoju transportu, asmeniniu automobiliu ar dviračiu, nes šiemet švente bus galima mėgautis ne tik ežere, bet ir taip pat sausumoje, dėka specialiai sukurtos 360 ° scenos, kurioje atlikėjai pasirodys.

Įėjimas į renginio zoną prasideda 17.00 val., Koncertų pradžia 19.00 val. Bilietus galima įsigyti https://ej.uz/festivalsLAIVAA, taip pat visose „Biļešu Serviss“ prekybos vietose. Vieno bilieto kaina 25 EUR, bilietą reikia įsigyti kiekvienam festivalio „Laiva“ lankytojui, nepriklausomai nuo žmonių skaičiaus plaukiojančioje transporto priemonėje. Festivalio organizatoriai taip pat siūlo valčių nuomą. Laikantis nacionalinių saugumo priemonių, neskiepyti ar susirgę asmenys galės dalyvauti COVID-19 infekcijos festivalyje tik plaukiojančia transporto priemone. Skiepyti ar susirgę žmonės galės mėgautis festivaliu COVID-19 tiek sausumoje, tiek ežere.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.