Mercury Booking Showcase: Vilnius

Prieš metus veiklą pradėjusi sunkiosios muzikos vadybos agentūra „Mercury Booking“ pristato savo didžiausią renginį Vilniaus mieste, kurio metu ant scenos lips ir naujausią kūrybą pristatys agentūros kuruojamos grupės „Juodvarnis“, „Phrenetix“, „Sisyphean“, „Autism“ ir renginio svečiai – „Extravaganza“.

Epiško metalo atstovai Juodvarnis prieš metus išleido trečiąjį pilnametražį diską „Nerimo Dienos“. Per dešimtmetį veiklos trijulė optimaliai nušlifavo bei subrandino savo skambesį, todėl šiuo metu ne be reikalo laikoma viena įdomiausių ir stipriausių gyvai grojančių sunkiosios muzikos grupių.

Technišką ir greitą skambesį propaguojantys Phrenetix jau išaugo iš perspektyvių jaunuolių etiketės. Šiandien jie – potencialą atskleidžiantis kolektyvas, pasižymintis įvairialype kūryba bei muzikantų profesionalumu. Grupė jau pasiruošusi į pasaulį paleisti savo antrąjį studijinį albumą.

Tarp post-roko ir metalo varijuojantys Autism, atrodo, galutinai atsisako vien instrumentinės išraiškos, ir scenoje pasirodys jau kaip vokalinis-instrumentinis ansamblis. Patys kūrėjai akcentuoja garsinių paieškų, eksperimentų ir naujovių svarbą, tad grupės pasirodymas klausytojams gali pateikti dar ne vieną siurprizą.

Tamsiausių atspalvių renginiui suteiks vilniečiai Sisyphean. Juodojo bei mirties metalo skleidėjai nuo scenos pažers sunkaus, paslaptingo bei slegiančio gitarinio skambesio, užburiančių tantrų, ir neabejotinai – pačios ekstremaliausios ekspresijos.

Specialūs renginio svečiai – vakarą pradėsiantis ir po pertraukos į sceną sugrįžtantis kolektyvas Extravaganza. Anksčiau niūrų ir gan kreivą black metalą groję ir pasivaišinti arbata kvietę muzikantai intriguoja – kokį meniu klausytojams pateiks šį vakarą?

Pristatomasis grupių koncertas (showcase) vyks spalio 9 dieną kultūros erdvėje „Kablyje“. Dalyvavimas galimas tik su galimybių pasu arba ES skiepų sertifikatu.

Bilietai: https://bit.ly/3jUqDGF

Renginio informacija FB: https://www.facebook.com/events/2718978868395161/

Related Images:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.