MAVRIN: singlas ir vaizdo klipas „Show Time“

Rusų hard/progressive rock grupės MAVRIN singlas „Iliuzija“ („Иллюзия“) pasirodė gegužės 27 dieną. Diską išleido kompanija CD-Maximum.

Singlo dainų sąrašas:

1. Iliuzija (Иллюзия)
2. Dangaus vaikai (Дети неба)
3. Ei, žmogau (Эй, человек)
4. Iliuzija (Иллюзия) (instrumentalas)

Daina „Iliuzija“ publikuojama internete – Mavrin-Illyuziya

Taip pat pristatomas oficialus grupės vaizdo klipas dainai „Show Time“. Ties klipu dirbo studija „Wonderland“. Šioje trumpoje tragiškai filosofinio turinio mini kino istorijoje nusifilmavo tiek patys muzikantai, tiek, profesionalūs aktoriai.

Grupės lyderis Sergėjus Mavrinas klipą pristato taip: „Iš esmės, filmo siužetas ir dainos prasmė – tai skirtingos planetos. Pasaka apie realybės pakeitimą, siekant asmeninės naudos, stipriai ir labai laiku neutralizavo mano destruktyvų požiūrį į tą pačią realybę šiandien, kurios pakeisti neįmanoma. Todėl sutikau, tik perskaitęs siūlomą klipo scenarijų. Man labai patiko pati istorija. Tikriausiai tam įtakos turėjo sena meilė fantastikos filmams apie keliones laiku ir skirtingais pasauliais. Tačiau pačios dainos prasmė (be vaizdo klipo) vis dar lieka sudėtinga ir nepakeista. Beje, greitai turėtų pasirodyti ir antroji ‘Show time’ versija“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.