FEAR FACTORY (koncertas) – 12-06-18

Kas
FEAR FACTORY (koncertas)
When
Pirmadienis, 18 birželio, 2012
20:00 - 16+ Buy Tickets
Where
Kalvarijų g. 85
Vilnius, Lietuva
Other Info
“Fear Factory” – 1989 metais susikūrusi amerikiečių industrinės sunkiosios muzikos grupė. Ji net du kartus laikinai buvo sustabdžiusi savo veiklą, bet sėkmingai gyvuoja iki šiol. Pro tipišką, bet tuo pačiu ir išskirtinę industrinės muzikos prizmę, kuria “Fear Factory” visada pasižymėjo, grupėje pasikeitė nemažai muzikantų, tačiau tai grupei nesutrukdė iki šių dienų išleisti septynis pilnametražius studijinius ir kelis rinktinius albumus. Grupė gali pasigirti ir tuzinu singlų bei keletu sėkmingų vaizdo klipų. Aštuntasis studijinis darbas, kuris simboliškai vadinsis “The Industrialist”, muzikos rinkoje pasirodys šių metų birželio 5 dieną.

“Fear Factory” kūrybinį branduolį sudaro vokalistas Burtonas C. Bellas ir gitaristas Dino Cazaresas, kurių narystė grupėje skaičiuojama nuo pat jos atsiradimo pradžios. Šiuo metu grupė turi du naujus narius – boso gitaristą Mattą De Vriesą ir kol kas koncertiniuose turuose dalyvaujantį būgnininką Mike Hellerį. Kartu su grupės sudėtimi kito ir stilistinis jų atliekamos muzikos spektras. “Fear Factory” išbandė keleto metalinės muzikos stilių skambesio kanonus, pradedant “death”, “thrash” ir “groove” ir baigiant “industrial metal”, prie kurio galiausiai ir buvo apsistota.

Grupė “Fear Factory” – viena sėkmingiausių industrinės sunkiosios muzikos atlikėjų, vien tik JAV pardavusi gerokai virš milijono savo albumų. Jos kūriniai ne kartą puikavosi JAV sąraše “Mainstream Rock Top 40” ir žurnalo “Billboard” sąrašuose Top 40, Top 100 ir Top 200. Be to, šios komandos kūryba turėjo didelės įtakos daugeliui panašios muzikos grupių, taip pat ir Lietuvos publikai jau pažįstamiems švedams “Pain”. “Fear Factory” kūrybinis kelias susikirto ir su viena garsiausių visų laikų sunkiosios muzikos grupių “Metallica”, kurią 2010 metais ankstesnės sudėties ši amerikiečių komanda lydėjo ir dviejuose koncertuose Vilniuje

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.