Jau rytoj HYPOCRISY smogs galingu death metalu

Rugsėjo 17 d. „New York“ klube Vilniuje siautės melodingo death metalo deimančiukas iš Švedijos HYPOCRISY. Kad švedų sunkiasvorių smūgis neatrodytų per stiprus, lankytojams pasiruošti padės net 3 grupės.

Jau 23 metus alsuojantys melodingo death metalo dvasia HYPOCRISY vyrukai tvirtai saugo Švedijos sunkiosios scenos lyderių pozicijas. Per daugelį metų grupėje keitėsi ir nariai, ir grojamo stiliaus skambesys, ir propaguojamos idėjos.

Išgyventi teko net ir labai dramatiškas situacijas. Per pirmąjį HYPOCRISY europinį turą sprogo pirmojo grupės vokalisto Masse Broberg ausų būgnelis. Kad ir kaip buvo skaudu, vokalistas grupę paliko. O tuo metu ir taip keblią situaciją aštrino sklandantis gandas, jog grupėje pakitimai vyksta dėl nesutarimų ieškant naujų idėjų tekstams.

Kad ir kaip ten būtų, grupės kūryba niekada nestovėjo viename taške. Melodingo death metalo propaguotojai į pasaulį išleido jau 12 pilnametražių albumų, kurių naujausias pasirodė vos prieš pusmetį. Koncerto lankytojai turės puikią galimybę išgirsti jau pamėgtus, žinomus kūrinius bei susipažinti su šviežiausia kūryba.

Pasiruošti HYPOCRISY atakai padės eklektiška apšildymo komanda: death‘o, thrash‘o ir groove‘o „miksas“ HATESPHERE, progresyvaus metalo komanda MADWORK bei simfoninio juodmetalio pasekėjai ARCANORUM ASTRUM.

Renginio bilietai

Bilietais į koncertą prekiaujama festivalio „Velnio akmuo“ svetainėje www.devilstone.net bei „Tiketoje“. Bilieto kaina: 75 Lt. Renginio dieną bilietai brangs.

 


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.