Kaunas – 11/03/16 – Kauno Žalgirio arena – Jean Michel Jarre (koncertas)

Kas
Jean Michel Jarre (koncertas)
When
Ketvirtadienis, 3 lapkričio, 2016
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Karaliaus Mindaugo pr. 50
Kaunas, Lietuva
Other Info
Vienu geriausių pasaulio šou kūrėjų, kelis muzikinius Guinneso rekordus pasiekęs prancūzas Jeanas Michelis Jarre’as rudenį surengs pasirodymą Kaune. Didžiausioje Lietuvoje „Žalgirio“ arenoje lapkričio 3 dieną žymus elektroninės muzikos kompozitorius ir atlikėjas pristatys įspūdingą reginį, sukurtą naujam pasauliniam koncertų turui.

Šio elektroninės muzikos genijaus vardą žino milijonai – ir jau kelis dešimtmečius. Dar 1976-aisiais išleistas prancūzo albumas „Oxygene“ buvo parduotas daugiau nei 12 milijonų egzempliorių tiražu ir iki šiol laikomas vienu svarbiausių elektroninės muzikos darbų, sukėlusiu „sintezatorių revoliuciją“.

Melomanams puikiai žinomi ir kiti garsūs Jeano Michelio Jarre’o įrašai – albumai „Equinoxe“, „Zoolook“, „Magnetic Fields“, „Rendez-Vous“ bei kiti. Ne mažiau šį klavišininką garsina ir pritrenkiantys pasirodymai – su įspūdingais apšvietimo efektais, lazeriais, neįprastais instrumentais ir daugybe novatoriškų techninių sprendimų.

Kvapą gniaužiantys Jeano Michelio Jarre’o pasirodymai net kelis kartus yra pagerinę pasaulio rekordą – kaip koncertai, į kuriuos susirinko didžiausia žiūrovų minia.

Naują, ambicingą dviejų dalių albumą „Electronica“ sukūręs muzikantas šiais metais išvyks į pasaulinį turą. Iki šiol buvo paskelbta, kad išskirtiniai jo pasirodymai įvyks dviejuose svarbiuose Europos elektroninės muzikos festivaliuose – „Sonar“ (Ispanijoje) ir “Melt!“ (Vokietijoje).

Šiandien pranešta, kad Jeanas Michelis Jarre’as naująjį savo koncertinį šou pristatys ir didžiausiose Europos arenose. Į jų sąrašą pateko ir Kauno „Žalgirio“ arena, kurioje Jeanas Michelis Jarre’as lapkričio 3-ąją pasirodys po penkerių metų pertraukos.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.