Vilnius – 10/13/19 – Kultūros klubas \“Kablys\“ – SUNN O))) (concert)

Kas
SUNN O))) (concert)
When
Sekmadienis, 13 spalio, 2019
21:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Kultūros klubas "Kablys" (map)
Kauno 5
Vilnius, Lietuva
Other Info
Sunn O))) jau ilgiau nei du dešimtmečius provokuoja klausytojus ir laužo įprastus sunkiosios muzikos kanonus. Grupės nariai į visumą lieja metalą, drone, džiazą, minimalistinę muziką ir tuo pačiu nenuklysta nuo kertinių savo principų – intensyvaus ir turiningo skambesio.

2019-ųjų pavasarį esminiai Sunn O))) nariai Stephen O'Malley ir Greg Anderson į pasaulį paleido naująjį albumą „Life Metal“, kuris suvestas naudojant tik analoginę techniką ir įrašytas į magnetinę juostą. Rezultatas – platus, spalvingas, gilus ir atviras.

Albumo įrašuose girdima Hildur Guðnadóttir – violončelistė, kino kompozitorė, praeityje grojusi su Múm, Pan Sonic, Angel. Taipogi ir Tim Midyett – Silkworm, Bottomless Pit ir Mint Mile grupių narys. Bažnytiniais vargonais kompoziciją „Troubled Air“ paįvairino Anthony Pateras.

Sunn O))) pasirodymai visuomet prasideda be skubos, tačiau intensyvėjanti atmosfera koncerto erdvę neišvengiamai užlieja negailestingomis, ištęstomis garso bangų keteromis. Šią jutiminę perkrovą tinkamai papildo tirštame rūke skendinčios atlikėjų mantijos, gobtuvai ir į dangų kylančios gitaros.

Spalio 13 d. „Kablio“ betoną testuos masyvus Sunn O))) garso cunamis ir žemiausi įmanomi dažniai.

« Back to the calendar

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.